Nieuwsbrief Website v.d. Wal Projectmanagement Contactgegevens Twitter Linkedin Facebook Hyves
Header
Geachte heer/mevrouw,
 
Aan tafel met van der Wal met nieuws uit de verenigingen en andere organisaties.
 

SVGB

De zes brancheverenigingen hebben inmiddels hun wensenlijst ten aanzien van de leden- en financiële administratie ingevuld. Van der Wal – projectmanagement gaat op basis van die gegevens offreren. Ik houd u via deze nieuwsbrief op de hoogte.
 

Nederlandse Parket Federatie (NPF)

Er wordt heel hard gewerkt om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten aangaande het register van onafhankelijk deskundigen in de parketwereld. Uniek in al zijn eenvoud.
 

VPL

Deelname aan de beurs, vakdagen Parket & Woninginrichter was zin- en succesvol. Alle relaties, leden, bijzondere leden, potentiële leden en aanpalende organisaties hebben de VPL-stand bezocht. Veel oude contacten zijn aangehaald en nieuwe warme connecties gelegd. Beurzen zijn nuttig!
 

St. Art Culture

Stichting Art Culture gaat als de brandweer. Het groentesoepfestival komt eraan, ik heb iets vernomen van een melkkar (big surprise). Ook Factor 24 heeft momenteel natuurlijk alle aandacht.
 
Voor Factor 24 zijn twee etalages met foto-exposities gevuld.  Op Facebook zijn al veel positieve reacties ontvangen. De foto-exposities zijn:
- Vintage Fasion parade
- Tante Samantha
 
Factor 24 bestaat niet alleen maar uit de programmering van de kunstetalages, maar ook uit openingsceremonies en thema avonden. De openingsceremonies worden gehouden bij iedere wisseling van de exposities. Dit gebeurt ieder kwartaal. De thema avonden vinden door de kwartalen heen plaats. Kortom iedere eerste vrijdag van de maand is er iets te doen in het centrum van Almere Buiten. Zo begint Stichting Art Culture op vrijdag 27 april met een bingow IN de etalage met de foto’s van Tante Samantha. De bingow kan bijgewoond worden door bewoners van het desbetreffende appartementencomplex en de medewerkers van C 1000, Action en de Wibra. De bingow wordt live verslagen door radio A 6. Bij de etalage komen borden te hangen met de etherfrequentie zodat parkeerders voor de etalage mee kunnen luisteren. Real live welteverstaan.
 
Het derde kwartaal van 2012 zal in het teken staan van architectuur, of toegepaste architectuur. Atelier Dutch, INTI en Casla hebben hun medewerking toegezegd. Het zullen drie spectaculaire etalages worden met veel (licht)effect. In het vierde kwartaal van 2012 verleent het ROC in Almere Buiten haar medewerking en verzorgen de leerlingen de programmering.. Er is op dat ROC ook een afdeling voor de organisatie van evenementen. Wie weet of Stichting Art Culture hen de organisatie ook laat verzorgen.
Footer