Nieuwsbrief Website v.d. Wal Projectmanagement Contactgegevens Twitter Linkedin Facebook Hyves
Header
Geachte heer/mevrouw,
 
Aan tafel met van der Wal mei 2012. Nieuws uit de verenigingen en andere organisaties.
 

Nederlandse Parket Federatie (NPF)

De puntjes staan op de spreekwoordelijke i. 21 juni is er een informatiebijeenkomst van NPF register expert parket. Een groots project binnen de parketwereld. Het is nog niet eerder vertoond dat er een officieel register is van onafhankelijk deskundigen binnen de parketwereld. De materie omtrent klachten (inhoudelijk) en geschillen (procedureel) is complex. Geen een (onder)vloer is hetzelfde, hout is een natuurproduct en geen mens is onfeilbaar. Allemaal factoren die het product parketvloer erg uniek, mooi en luxe maakt. Maar die ook zorgen voor zorgen. NPF ontzorgt en biedt bij kwesties een onafhankelijk deskundige aan: NPF register expert parket.
 

VPL

De heidag komt er weer aan voor het bestuur én het secretariaat van VPL. Tijdens de heidag is er veel tijd en aandacht voor strategie, koers en beleid. Hout hoog in het vaandel!
VPL hout u op de hoogte is operationeel. Het is DE nieuwssite van VPL. VPL neemt middels RSS-feeds diverse relevante nieuwsitems van relevante website over. VPL produceert dus geen nieuws, maar verzamelt en rubriceert. Neem een kijkje op www.vplparket.nl/houtjeopdehoogte
 

Stichting Art Culture

Het Groentesoepfestival is achter de rug. Het was een groot succes. Er wordt een plan ingediend bij Stichting Doen waarin het vervoer voor Stichting Art Culture, en natuurlijk Tante Samantha, wordt meegenomen.
 
De eerste illegale bingow is achter de rug en wat had tantie het publiek van het centrum van Almere Buiten tuk!  Mensen konden IN de etalage aan de bingow meedoen, dus kaarten krassen en kado’s winnen. De mensen die geen zitplaats hadden konden de happening via speakers op de parkeerplaats volgen. Wat een feest. Improvisatie theater pur sang. Gewoon in Almere Buiten!
Vrijdag 1 juni is er weer zo’n illegale bingow! Niks missen en zeker zijn van een zitplaats? Meld u aan via info@tantesamantha.nl. Zij beantwoordt uw e-mails persoonlijk. Trek u niks aan van haar gekkigheid. Zo is ze nu eenmaal gebakken.
 
Factor 24 gaat in het 3e kwartaal 2012 voor de exposities van de kunstetalages in Almere Buiten, in zee met architecten en/of aanpalende organisaties. Er zal toegepaste architectuur geëxposeerd worden. De toezeggingen van deelnemende partijen zijn nu al bijzonder te noemen.
Volg Factor 24 ook op Facebook en Twitter. Tante Samantha was al te volgen via feestboek en Twitter.
 

SVGB

De zes brancheverenigingen hebben inmiddels hun wensenlijst ten aanzien van de leden- en financiële administratie ingevuld. Van der Wal – projectmanagement heeft op basis van die gegevens geoffreerd. Donderdag 31 mei wordt er een presentatie en toelichting gegeven. Ik houd u via deze nieuwsbrief op de hoogte.
Footer