Nieuwsbrief Website v.d. Wal Projectmanagement Contactgegevens Twitter Linkedin Facebook Hyves
Header
Geachte heer/mevrouw,
 
Aan tafel met van der Wal met nieuws uit de verenigingen en andere organisaties.


Nederlandse Parket Federatie (NPF)

Donderdag 21 juni was het zover. De eerste informatie bijeenkomst NPF register experts parket was een feit. Veel belangstelling en er is een aantal deskundigen geselecteerd die daadwerkelijk aan de eisen voldoen. De informatie werd op een zeer professionele wijze gebracht. Kortom qua input en output een zeer productieve en succesvolle dag.
 
Binnenkort komt NPF register experts parket met haar lijst van experts naar buiten. Tegelijkertijd vindt er een media-offensief plaats. Naast de media worden alle relevante verzekeringsmaatschappijen aangeschreven evenals de overige stakeholders. Vervolgens wordt de website van NPF aangepakt zodat alle informatie goed verzameld en ontsloten kan worden.
 

VPL

De heidag was weer in haar al facetten een groot succes. Er is veel gesproken en besproken. Een groot project staat op stapel aangaande verzekeringen, die middels een digitale tool te gebruiken is voor de leden van VPL.  Het is een soort van verzekeringskluis waar de verzekerde al haar verzekeringspolissen kan opslaan en een assurantietussenpersoon er continu controle op kan hebben. Op die wijze is over- en / of onderverzekeren bijna niet meer mogelijk. Voordelig in de centen maar wellicht juist ook in de uitsluitende sfeer van risico’s. Nieuw voor de branche, überhaupt nieuw voor brancheverenigingen en van toegevoegde waarde voor de leden VPL.
 

Stichting Art Culture

Factor 24 loopt als een tierelier. We gaan alweer op voor het derde kwartaal van 2012, dat geheel in het teken zal staan van architectuur. Atelier Dutch en INTI zullen de bijdragen verzorgen voor de een tweetal kunstetalages in het centrum van Almere Buiten. Vrijdag 6 juli is de openingsceremonie die gehouden zal worden op het pleintje bij AH.
De tweede illegale bingowshow is ook al achter de rug. Tantie had ambtenaren, buurvrouwen en buurkinderen in “de hut”. Gezelligheid kent geen tijd, ook niet tijdens de bingow. Het liep allemaal weer volledig (gemanaged) uit de hand, ook in tijd.
 
Naar alle waarschijnlijkheid gaat de City Sjopping Mol vierde editie in het laatste kwartaal 2012 de lucht in. Zoals het er nu naar uit ziet gaat de City Sjopping Mol in een prachtig pand zitten met allerlei relevante faciliteiten als kleedkamers, een aparte verdieping voor de programmering etc. Concept en thematiek worden op dit moment uitgewerkt.
 
Zondag 9 september is er weer een groentesoepfestival met onder andere pop, creative market, kunst,cultuur, theater en tante Samantha.
Volg Stichting Art Culture, Factor 24 en tante Samantha ook op Facebook en Twitter.
 

SVGB

Eind augustus hoort van der Wal – projectmanagement of de offerte die geschreven en mondeling is toegelicht wordt geaccepteerd. De offerte is voor de zes brancheverenigingen. De presentatie liep voorspoedig. Nuttige doch kritische vragen kwamen aan bod en achteraf zijn er per e-mail nog de laatste vragen gesteld. In de volgende nieuwsbrief geef ik weer meer informatie.
 

Drukkerij de Jong

Voor drukkerij de Jong uit Balk mag van der Wal – projectmanagement de nieuwsbrief schrijven, genaamd Nieuwsletter. De naam verwijst naar het Engelse woord voor brief, namelijk letter. En vroeger werkte drukkerijen dus ook Drukkerij de Jong met drukletters uit zo’n gezellige letterbak. Alles verandert, digitaliseert en blijft NIET bij het oude. Het contrast tussen een digitale nieuwsbrief en de verwijzingen van Nieuwsletter naar ouderwetse methoden is dan ook als eyecatcher bedoeld. De nieuwsbrief is in het leven geroepen mede omdat er zoveel veranderingen in de drukwereld aan de hand zijn.
 

De Jonge Advocaten

Van der Wal – projectmanagement heeft opdracht gekregen van De Jongen Advocaten, een persoonlijke relatie van haar, om de social media voor de Jonge Advocaten op te pakken. De Jonge Advocaten wil laten zien dat ze er zijn en dat zij met hun moderne benadering van de advocatuur niet achter kunnen en mogen blijven met social media. Twitter, Facebook, LinkedIn, Hyves en last but not least de De Jonge Advocaten blog wordt ontwikkeld in ingericht. Dit alles met koppelingen naar hun website, www.dejongeadvocaten.nl om daarmee beter vindbaar te zijn en een hogere ranking op google te kunnen krijgen. Van der Wal – projectmanagement bedankt haar nieuwe opdrachtgever voor het vertrouwen en ziet de samenwerking juichend tegemoet.
Footer