Nieuwsbrief Website v.d. Wal Projectmanagement Contactgegevens Twitter Linkedin Facebook Hyves
Header
Geachte heer/mevrouw,
 
Aan tafel met van der Wal met nieuws uit de verenigingen en andere organisaties. 
 

Nederlandse Parket Federatie (NPF)

NPF register experts parket krijgt al naamsbekendheid. Rechtsbijstandverzekeringen en particulieren weten de weg te vinden. De tevredenheid over de expertiserapporten is tot op heden groot.
 
Mijn verbazing is groot over hoe snel dit project naamsbekendheid heeft gekregen. Natuurlijk zijn er persberichten verstuurd etc. maar ik denk dat er met NPF register experts parket in een enorme behoefte voorziet. Als secretaris met de nodige ervaring in het opstarten en uitvoeren van diverse projecten in de verenigingssfeer is dit een zeer bijzondere ervaring. Over het algemeen duurt het langer om projecten een succes te laten zijn c.q. worden. Remedie: zoek naar leemte, het gat in de markt of hoe je het ook maar noemen wilt. Het werkt!
 

VPL

VPL gaat zwaar inzetten op ‘Het Nieuwe Winkelen’. De website wordt wederom uitgebreid met nieuwe digitale tools die direct te maken hebben met ledenvoordeel, klantenbinding bij de leden, voordeel, informatie en garantiesystemen.
 
Concept, thema’s en beleving zijn de toverwoorden bij Het Nieuwe Winkelen. Ik neem de leden van VPL mee in die wereld. Stap voor stap, niet te abstract en vooral haalbare trajecten voor de leden voor de dag toveren. Het gaat werken, ik weet het!!!
 

Stichting Art Culture

Factor 24 gaat in het derde kwartaal van 2012 haar tweede expositie ronde in. Thema is architectuur. De website is operationeel, mede dankzij Creation Centre. Het is een mooie en functionele website met de gebruikelijke culturele knipoog naar de werkelijke en/of zakelijke wereld. www.factor24.info
 
Tante Samantha heeft inmiddels ook weer een ander avontuur achter de rug. Zij heeft twee items op de culturele zondagen in de Molenbuurt Almere mogen presenteren. Het was een hilarische en gezellige middag én tantie heeft weer vele nieuwe fans in haar kielzog.
 
De vierde editie van de City Sjopping Mol gaat zoals het er nu uitziet een groot succes worden. Deelnemers te over en qua concept, inrichting en thematiek kan Stichting Art Culture rekenen op yoused.nl. Een bedrijf dat decoratiemateriaal van winkels hergebruikt en te koop aanbiedt. Stichting Art Culture is er zeer erkentelijk voor.
 
Zondag 9 september is er weer een groentesoepfestival met onder andere optredens van bands,  een Creative Market Green Edition, kunst, cultuur, theater en natuurlijk Tante Samantha. 
Volg Stichting Art Culture, Factor 24 en tante Samantha ook op Facebook en Twitter.
 

Drukkerij de Jong

Drukkerij de Jong uit Balk was zeer tevreden over Nieuwsletter, de nieuwsbrief van het bedrijf. Nieuwsletter is goed gevallen bij de klanten van de drukkerij. Als er weer nieuws is, gaat er weer een Nieuwsletter uit.
 

De Jonge Advocaten

Het social media project voor De Jongen Advocaten loopt voorspoedig. In de volgende ‘aan tafel’ zal van der Wal – projectmanagement u uitgebreid informeren en doorverwijzingen geven.
 
DE VOLGENDE NIEUWSBRIEF KOMT IN SEPTEMBER.
Footer